Organic

Vores nyeste design

 

 
180517-VillyNorgaard-2.jpg
 

Dansk
håndværk

På Villy Nørgårds snedkerværksted i Snejbjerg ved Herning udvælges og forarbejdes alt træet omhyggeligt og sengene håndbygges af engagerede danske håndværkere. Med sans for detaljerne, den kompromiløse kvalitet og den unikke finish skabes ægte dansk håndværk – lavet med krop og sjæl. 

På værkstedet hviler en ro som afspejler kærligheden til at bygge senge i tidsløs og eksklusiv kvalitet. Her dufter af træ som i gamle dage, og fagligheden pryder enhver proces.

Læs mere om møbelsnedkeren

Retro i egetræ

Retro i egetræ

Unika i røget eg

Unika i røget eg

Organic i hvidbejset bøg

Organic i hvidbejset bøg

Kompromisløs
kvalitet

Hos Villy Nørgård bygges senge til den kræsne og kvalitetsbevidste sjæl. Alle sengene er håndbyggede i ædle træsorter, valgt fra øverste hylde og forarbejdet med største omhu og respekt for træet og håndværket.

Hos Villy Nørgård bygges den enkelte seng ud fra kundens individuelle behov. Sengen leveres i de mål og de træsorter der ønskes. Alle sengene kan – hvis man vil – fint kombineres med elevation.

Få dine drømme til at gå i opfyldelse med en smuk og kompromisløs seng fra Villy Nørgård

 

 
DSCF4519 kopi.jpg
 

Unikt design

Ethvert af vores senge har sin egen historie, sit eget formål og et unikt tidløst design. Skabt til at glæde såvel øje som sjæl. Intet er overladt til tilfældighederne, når den enkelte seng bygges op fra bunden. 

Lige fra mindste skæring til den sidste samling er sengen nøje konstrueret til at holde i mange år. Sengene er skabt ud fra et klassisk, tidsløst og eksklusivt design, som stilmæssigt passer ind i de fleste hjem i mange år frem.

Med altid friskbehandlet træ fremstår hvert sengemøbel med en smuk og æstetisk finish.

Kontakt os for mere information

 
180517-Willy12673.jpg
 
180517-VillyNorgaard-8.jpg

"Ethvert af mine designs

 

har en historie og

 et formål."

— Villy Nørgård